Les propostes ACT!2012

El dia 29 de març es va fer el tancament  per presentar propostes per una Acció Comuna Transformadora i des d’avui s’inicia el procés de selecció de propostes en base els requisits mínims de l’ACT! i  d’aglutinació per enfortir la viabilitat i l’impacte de les propostes.

Al llarg d’aquestes setmanes de convocatòria ACT!2012 s’han rebut un total de 45 propostes d’arreu del món:

Des d’Àfrica han arribat un total de 16 propostes, concretament de Burundi, Gabon, Madagascar, Mali, Ruanda, Sudàfrica, Tanzània, Togo i Zambia.

Des d’Amèrica central hem rebut 4  propostes (de Mèxic) i 1 d’Amèrica del Sud, concretament de Brasil.

Des d’Àsia, han enviat 8 propostes, 5 de les quals provinents de la India, 1 de Bangladesh, 1 de Paquistan i una altra de Cambotja.

Finalment, des d’Europa, han arribat un total de 6 propostes provinents de diferents països: Alemanya, Itàlia, Irlanda, Noruega, Suiza, etc.

A nivell d’Espanya han arribat un total de 4 propostes. I, finalment de Catalunya n’han enviat unes 6.

Ara s’obre un procés de selecció i aglutinació de propostes per enfortir la seva viabilitat i l’impacteAquesta etapa s’ha dut a terme fins el dia 10 d’abril, moment en el qual es seleccionaran aquelles propostes que compleixin els requisits mínims d’una ACT i posteriorment es faran públiques per iniciar un procés de deliberació en el qual es prioritzi a nivell internacional les propostes que poden incidir en un canvi real.