Eines de Transició

Barcelona Consensus reuneix 19 experts i expertes per ajudar-nos a fer la transció a un món més habitable per tothom.

 

En un moment com l’actual on els desequilibris econòmics, socials i ambientals cada vegada estan més accentuats per la crisi financera global, el Consens de Barcelona treballa per seguir plantejant i buscant alternatives globals i interculturals per construir un món habitable per a tots.

Amb la finalitat de continuar construint un món més habitable per a tots, el Consens de Barcelona, desitja publicar un llibre que reunirà una col·lecció de 19 articles, escrits per persones del seu Consell Assessor i experts i expertes de diverses parts del món, sobre com realitzar les 7 transicions i els 35 objectius del Consens de Barcelona, sent una guia de propostes on la ciutadania sigui la impulsora del canvi social. La finalitat principal del llibre és donar eines per impulsar les transicions i alternatives necessàries per fer un món més habitable per a tots, des de la ciutadania.

Entre els autors i autores que participaran en la publicació, estan Adolfo Perez Esquivel, Nobel de la Pau, Susan George, presidenta del Attac, Federico Mayor Zaragoza, ex director de la Unesco i actual president de la Fundación Cultura de la Pau i Vandana Shiva, personatge de destaque en el movimento anti globalizació. Completan aquesta llista:  Pedro Páez (Equador), Pedro Claudio Cunca Bocayuva (Brasil), Martí Olivella (Catalunya), Carlos Young (Brasil), Jordi Pigem (Catalunya), Cynthia Mckinney (EUA), Christian Felber (Àustria), Wahu Kaara (Kenya), Aminata Barry (Mali), Hazel Henderson (Anglaterra),  Sally Burch (Anglaterra), Fatma Allo (Tanzània),  Rafael Grasa (Catalunya), François Houtart (França) i Francine Mestrum (Bélgica).

Comptem amb la teva col·laboració per fer aquesta publicació possible. Avui comencem una campanya de micro mecenatge. Tots que desitgin col·laborar, no deixin de visitar nostre projecte.

Entre tots i totes aconseguirem que el llibre Útils de Transició sigui una realitat. Entre tots i totes aconseguirem fer un món més habitable per a tots.

Participi!