Tallers de transformació social per a infants i joves

Des de Nova – Innovació social creiem que els infants i joves tenen coses a aportar i també tasques a fer. Per això oferim als centres educatius, esplais, entitats juvenils, etc. tallers que dotin aquests col•lectius d’eines adequades per analitzar la situació del seu entorn proper, identificar problemes que els afecten i somiar com voldrien que fossin les coses, i així poder dissenyar i portar a la pràctica una transició cap a allò plantejat que suposi una millora social, i no només per a ells.

Pensem que és d’aquesta manera com els infants i joves podrien tenir experiències viscudes que els facin conscients del seu poder col•lectiu per a la transformació social i, per aquest motiu, s’han dissenyat tallers que suposarien el punt de partida d’aquesta experiència, que després es pot continuar amb un projecte del propi grup, ampliar a d’altres grups, implicar les famílies o d’altres entitats de la comunitat, etc. en funció d’allò que vulgui l’escola, l’esplai, el centre…

Fins el moment s’han realitzar 10 tallers en escoles i en entitats juvenils de Catalunya, a on s’ha suscitat l’interès i la motivació per part dels participants en iniciar un projecte de transició vers un entorn habitable per a tothom.

Taller adreçat a infants de  7 a 12 anys:

Contacte: projecte.elet@gmail.com o bé també  937 886 663

Adreçat a joves de 12 a 18 anys: