Oferta de pràctiques

Oferim una plaça de pràctiques/col·laboració per desenvolupar accions i activitats del projecte Consens de Barcelona a nivell internacional. Busquem una persona dinàmica, activa i amb molta iniciativa. Una plaça ideal per a persones amb facilitat comunicativa i molta creativitat. Per a realitzar aquestes pràctiques cal tenir interès en les alternatives al sistema i es valorarà el coneixement de pràctiques i idees de transicions i solucions alternatives. Es busca algú que ofereix compromís i interès en innovació social.

L’alumne s’incorporarà a un equip que gestiona diversos projectes que tenen l’objectiu de crear un món habitable per a tots, promovent la noviolència, la participació ciutadana i la transparència

Requisits:

Es valoraran les següents habilitats i requisits:

- Capacitat de redacció

- Experiència als xarxes socials

- Coneixement d’eines wordpress

- Idiomes (anglès i francès alt)

- experiència en recaptació de fons

- Alta motivació i compromís vers la la recerca d’alternatives al sistema actual

- Esperit de treball en equip i alta capacitat de relacions humanes.

Condicions

No es preveu remuneració dintre de la col·laboració ni la col·laboració donarà de per se com a resultat una feina remunerada. No obstant, es donarà suport a la col·laboradora en la seva recerca d’oportunitats laborals després de la col·laboració amb cartes de recomanació i certificats que pugui necessitar.

La persona col·laboradora tindrà dret a una estació de treball (taula, ordinador personal, etc) per poder realitzar la seva feina; i dret a un seguiment periòdic per part del tutor i l’avaluació de la seva memòria final;

Jornada de treball

La jornada de col·laboració es preveu de 10-20 hores setmanals.

Localització

El lloc de col·laboració serà l’Àgora Catalunya (Plaça Catalunya núm. 9, 4t-2a).

Una vegada s’hagi formalitzat l’acord s’establirà un tutor-coordinador per al correcte seguiment i avaluació de la persona col·laboradora.

Data límit d’inscripció:

20 de novembre de 2012

Les persones interessades cal que es posin en contacte amb: internationalconsensus@nova.cat